AmpliForm

AmpliForm er vår egen produktserie og et viktig grunnprodukt for flere av våre aluminiums-systemer. Vi har utviklet en helt egen og unik produksjonslinje for denne typen strekkmetall. Vi kan derfor produsere høykvalitets gjerder, gangbaner og master til en rekke bruksområder. Produktserien består av master, rist og nett produsert ut i fra våre egenutviklede aluminiumsprofiler. Profilene blir først stanset, og deretter strekt ut til ønsket bredde. På denne måten skaper vi et nettsystem for en rekke bruksområder. Alt fra finmaskede nett til store mastkonstruksjoner.

Aluminium formet på denne måten gir et overlegent vekt til styrke -forhold. Dette letter transport og montering, samt tilfredsstiller nødvendige sikkerhetskrav der hvor det er nødvendig. AmpliForm er 100% aluminiumsbasert, og er derfor ekstremt motstandsdyktig mot korrosjon og ytre påvirkning selv om det står ubehandlet. Dette gjør at produktet egner seg meget godt i krevende miljøer både inne, ute og i utsatte maritime miljøer. Aluminium lar seg alikevel elokseres og pulverlakkeres dersom det er ønske om et spesielt uttrykk eller farge.

AmpliForm-familien består av følgende produkter: AmpliSafe, AmpliNett, AmpliRist og AmpliSil

Unike egenskaper

 • Alle produkter i AmpliForm-familien er produsert
  i sjøvannsbestandig aluminium.
 • Meget sterk konstruksjon i forhold til vekt.
 • Kan elokseres og pulverlakkeres for ønsket farge.
 • Tilpasses og beregnes styrkemessig til hvert
  prosjekt for optimale egenskaper og kostnad.
 • Vedlikeholdsfritt og samtidig laget i resirkulerbart
  materiale med god miljøgevinst.

AMPLISAFE

AmpliSafe er en gittermast som grunnet konstruksjon er både sterk og lett. Dette gjør den egnet som sikkerhetsmast der dette er et krav.

Mastene egner seg godt til innflyvningslys på flyplasser, belysning, skilt, overvåkning, meteorologisk utstyr og gjerder i kombinasjon med AmpliNett.

For flyplasser leveres mastene iht. ICAO Doc. 9157 AN/901. Aerodrome Design Manual Part 6 Frangibility.

AMPLINETT

Amplinett er et sterkt og lett nett. Produseres i flere bredder og lengder. Flere av våre kunder benytter dette i rekkverk til gangbaner for personsikring, samt personsikring i form av bur og gjerder hvor det er bevegelige deler og maskiner.

Egner seg også godt til kreative løsninger som porter, himling i tak, innredninger og dekor.

AMPLIRIST

Amplirist er en lett og sterk gangbanerist som produseres i flere varianter etter styrke og bruksområde.

Egner seg meget godt som gangbaner for persontrafikk, plattformer, trapper, rullestolramper, fiskeoppdrettsanlegg, rømningsveier på tak, arbeidsplattformer, landganger i maritime miljøer etc.

AMPLISIL

Amplisil er et smalt aluminiumsnett med mindre masker.
Leveres i definert lengde og bredde.

Typiske bruksområder er siling av fiskeavfall. Amplisil benyttes i stor skala fiskeforedlingsanlegg hvor det er strenge krav til maskeåpninger